Stichting Vrienden van het NSO

Website offline

Het is op dit moment niet mogelijk om via deze website vriend of donateur te worden, of om adresgegevens te actualiseren.

De Stichting Vrienden van het Nederlands Studenten Orkest (NSO) is opgericht om het NSO te ondersteunen in voor- en in tegenspoed. Het NSO bestaat inmiddels 64 jaar en is een begrip in de Nederlandse muziekwereld geworden. Elk jaar weer komen studenten uit het hele land van verschillende orkesten en universiteiten bij elkaar om onder leiding van een professionele dirigent een muzikale topprestatie neer te zetten. De tournee is voor musici een ervaring om nooit te vergeten en hopelijk geldt dat ook voor u als publiek.

Het orkest kan rekenen op de warme belangstelling van een grote groep Vrienden: concertbezoekers, donateurs, professionele sponsors, vrijwilligers en vele oud-orkestleden. De betrokkenheid van deze schare vrienden vormt een van de geheimen achter het succes van het NSO. Ruim 500 Vrienden geven jaarlijks hun blijk van waardering en steun aan het orkest door middel van een financiele bijdrage. Hierdoor kan de Stichting Vrienden financieel garant staan voor het NSO in moeilijke tijden, maar de Vrienden helpen het NSO ook bij de aanschaf van grote investeringen, zoals instrumentarium, ICT-hulpmiddelen en lange termijn projecten omtrent publiciteit e.d.. Daarnaast probeert de Stichting Vrienden een grote groep van betrokkenen en toehoorders voor het NSO te creeren en te behouden.

IBAN Stichting Vrienden van het NSO: NL57 INGB 0002 0808 08